Munkálatok

Cím: Electrified
Megjelenés: 2017. 03. 28.
Státusz: Kész
Amikor Clawdeen Wolf arról álmodozik, hogy nyit egy szalont a szörnyek ÉS normik számára, Frankie kitalálja, miként alakítsák át a régi erőművet. Moanica viszont keresztül akarja húzni a lányok terveit, ezért Twyla segítő kezet nyújt. A szörnyeknek most meg kell menteniük a normi várost és átadniuk a bemutató termet...miközben külsejük elektronikusan átformálódik.

 
 
Chat

 

 
Partnerek

    
    
    

2 db szabad hely! | Feltételek

 

 
Információk
Szerkesztő: roxxstar
Téma: Monster High
Nyitás:  2013.08.02.
Design: 32. verzió
Host: G-Portál
Online: 
Elérhetőség: e-mail
Kódok: {x} {x} {x}

A MonsterHighFansite egy nem hivatalos, non-profit magyar rajongói oldal, amely a Monster High megjelenésekről nyújt hiteles információkat a sorozat kedvelői számára. Az oldalon található minden képi és írásos anyag az oldal tulajdonát képezi, így azok másolása, vagy engedély nélküli feltüntetése szigorúan tilos! Minden hivatalos grafika, biográfia a Mattel tulajdonát képezi, a fordítások sajátok.

 

 
Szörny Hírek

Új Monster Rescue könyv!

2017. július 2.

2017. augusztus 8-tól lesz kapható a Monster Rescue könyvsorozat következő darabja, méghozzá Twylával a főszerepben. A borítót az amazon-on nemrég leplezték le és a honlapnak köszönhetően ismertetővel is rendelkezünk:

Amikor a szörnycsajok titokzatos üzenetet kapnak Twylától, a Boogey Man lányától, elhatározzák, hogy itt az ideje új rémséget invitálni a Monster High-ba! De a Boogey Kastélyban semmi sem olyan, mint amilyennek látszik. Kísérteties hang hallatszik végig a kanyargó labrintusban és csínyek tömkelege játszik közre, Frankie Stein, Draculaura és Clawdeen Wolf pedig nem tudják melyik út hová vezet! Egyetlen dolog, amivel tisztában vannak, hogy ígéretes kalandnak néznek elébe!

 61eX3YiRYDL.jpgszgaga2.png szgaga2.png szgaga2.png

Garden Ghouls Treesa promó képek

2017. június 11.

Az amazonra feltöltötték a Garden Ghouls - Treesa Thornwillowról készült hivatalos fényképeket, amiket most már az oldal galériájában is megtaláltok. A baba részletességét bemutató fotókon látható, hogyan is néz ki Treesa végleges formájában.

91eXSM4TVTL__SL1500_.jpg91kaDPoxYFL__SL1500_.jpg A1J0MfCvvWL__SL1500_.jpg19029315_1624847460860102_3098823062814766657_n.jpg

The Legend of Shadow High könyv borító

2017. május 22.

Megjelent a legutóbbi bejegyzésben ismertetett The Legend of Shadow High című Ever After High & Monster High crossover könyv borítója, amely grafikáját a mesevilág ihlette. A galériába feltöltöttem a címoldalról készült képet!

tumblr_oqcy94nZS81rosg0bo1_540.jpg szgaga2.png szgaga2.png szgaga2.png

EAH crossover könyv a láthatáron

2017. május 1.

Sziasztok! Az amazonon előrendelhetővé vált az Ever After High & Monster High: The Legend of Shadow High című könyv, ami a sokak által várt crossover történetet dolgozza fel. Hivatalos megjelenésként 2017. október 17. van feltüntetve és Shannon Hale tollából származik majd az iromány.

Veszélyes történet van kibontakozóban, és szinte az összes narrátor fél azt elmesélni. A Történetek Világában repedések keletkeztek, és a baljós Shadow High egyre nagyobb hatalommal bír. Csak egy fiatal, bátor narrátor, Brook Page áll készen arra, hogy ismertesse ezt az elbeszélést.

Miután az első repedések megjelennek, Draculaura és Frankie Stein véletlenül az Ever After High-ba kerülnek, ahol megismerkednek Raven Queennel és Apple White-tal. Miután a lányok magukhoz térnek a sokktól, miszerint a mesék és a szörnyek valóságosak, felfedezik, hogy a Gonosz Királynő kiszabadult a tükör fogságából és a végső hatalom nyomába eredt, elrejtőzve a Shadow High-ban. Frankie, Raven, Draculaura, Apple és Brook meg kell állítsák a Gonosz Királynőt és megmenteniük a Történetek Világát attól a gonoszságtól, ami a Shadow High iskolában rekedt.

Újabb törölt Electrified jelenetek

2017. április 11.

Folyamatosan érkeznek újabb törölt Electrified jelenetek a Monster High hivatalos youtube csatornájára, a mai bejegyzésbe két db ilyen felvételt tettem, hátha nem láttátok még a napokban őket. Az egyiknek Twyla a főszereplője, míg a másikban Clawdeen Wolf kreatív perceit leshetjük meg.

Címkék: electrified

Electrified magyarul, online

2017. április 3.

Sziasztok! Az egyik online filmes oldalon mától elérhető az Electrified (Sokkolódva) című rajzfilm magyar nyelven, ezért rögtön el is hoztam nektek a linket. Szerintem hamarosan feltölti valaki indavideóra a mesét, úgyhogy be is tudom majd illeszteni ebbe a bejegyzésbe. Ha megnéztétek, várom a véleményeteket a chatben!